Burzcast în rețeaua ThinkDigital

Din luna decembrie 2019, Burzcast face parte din rețeaua de publicitate în podcasturi, ThinkDigital, care cuprinde peste 30 de podcasturi din mai mult de 12 nișe/categorii, însumând peste 230 mii de ascultări și vizualizări.

În data de 8 iulie 2020, agenția ThinkDigital, împreună cu BRAT - Biroul Român de Audit Transmedia, la inițiativa Banca Transilvania au realizat "Podcastul în România, 2020", primul studiu național privind ascultătorii podcasturilor. Poți descarca și analiza studiul aici.

 

  Revoluția podcast a ajuns în România! ▸

  Studiu: Evoluție și consum de podcast în România ▸

Promovare completă

Fiind prezenți pe rețelele de social media, postăm conținutul, automat și semi-automat pe toate aceste rețele de socializare.

Reclame audio citite de gazdă

Gazda podcastului prezintă brandul tău în cadrul conținutului podcastului. Acest lucru face reclama mult mai bine ancorată în conținut, practic prezentând produsul ca parte a podcastului, totul nativ și complet integrat.

Segmente sponsorizate

Ești invitat la podcast fie pentru un episod întreg sau doar pentru un segment. Gazda sau moderatorul episodului te va ajuta să prezinți produsul într-un mod plăcut și util ascultătorilor, făcând direct integrarea cu partea de conținut propriu-zis.

Reclame standard

Reclamele standard sunt cele pe care le auzi și la radio, unde un spot publicitar este inserat în cadrul conținutului podcastului. Acest spor este pre-înregistrat și este clar delimitat ca format și producție audio.

Statistici audiență

Burzcast are o vechime de peste 8 ani și a însumat peste 903 mii de ascultări.

Reclamele sunt postate în cadrul conținutului audio, în 3 segmente (pre-roll, mid-roll și post-roll). Reclamele sunt postate în cadrul shownotes, pe site-ul burzcast.ro, sub prezentarea episodului, ca titlu și URL. Reclamele sunt postate în capitolele MP3-ului, ca titlu, descriere scurtă și URL.

  • 57% din ascultători sunt bărbați
  • ascultătorii au vârstele între 18-22, 28-34 și 45-59 de ani
  • media de ascultări (termen scurt): 600 - 800 per episod
  • media de ascultări (termen lung): 7500 - 10000 per episod
  • 31% din ascultători îl ascultă prin Apple Podcasts, 16,59% din browserul Chrome
  • primul (din două) podcasturi românești care oferă capitole MP3
  • țările audienței: 56,87% - Romania, 13,09% - US, 7,47% - Spania, 5,8% - UK, 2,92% - Germania, 2,73% - Franța
  • https://burzcast.ro are un trafic de 21,5 mii de vizitatori unici pe lună
  • minim 3 - 5 episoade pe campanie pentru eficiență

Promovează-te în Burzcast

Prin intermediul pachetelor publicitare ale Burzcast dorim să ajutăm brandul tău să ajungă la cei mai fideli ascultători, direct în urechile lor, ascultători mereu conectați.

Poți transmite mesajul brandului prin cea mai pură formă de publicitate autohtonă într-un format economic și repetabil pentru creșterea notorietății, precum și campanii cu răspuns direct.

Cele mai utilizate platforme (31% Apple Podcasts, 19% diverse platforme, 16% browser)

Apple Podcasts
Platforme
Browser
Agregatoare

Tarife insert-uri publicitare în Burzcast

Tip insert Reclamă standard Reclamă nativă (citita) Segment/Episod sponsorizat
Pre-roll (10 sec.) 180.00 € 225.00 € -
Mid-roll (60 sec.) 360.00 € 450.00 € -
Post-roll (10 sec.) 120.00 € 150.00 € -
Segment standard (10 min.) - - 720.00 €
Episod complet/sponsorizat - - 1200.00 €
Tarifele sunt prezentate în EURO, cota TVA 0%, per episod (un episod pe săptămână). Reclamele citite de către gazdele Burzcast sunt eficiente deoarece ajung la un public foarte implicat, dedicat, care doresc să audă direct de la oamenii în care au încredere, pe care îi ascultă și susțin. Subiectele tratate de către Burzcast sunt din zona de tehnologie, antreprenoriat și business. Vezi statisticile audienței.
Alege formatul potrivit pentru reclamele brandului sau produselor și serviciilor tale și haide să discutăm mai multe. Sunt sigur că te putem ajuta!