Burzcast #73

Podcastu' cu Katai

Gazdă: Razvan Burz

Invitați: Robert Katai

Publicat: 2018-10-30 (74 minute)

Am avut o discuție interesantă cu un fellow podcaster clujean, Robert Katai, cu care am dezbătut subiecte precum podcasting-ul în România, la nivel internațional, l-am comparat cu blogging-ul, vlogging-ul și am tras o serie de concluzii interesante.

Unde asculți Burzcast Podcast

 
 

Invitatul acestui podcast, Robert Katai, este Content Marketing Manager la Bannersnack, o aplicație internațională de visual marketing. De asemenea, Robert realizează un podcast românesc despre marketing și viață, denumit "Podcastu'' lui Katai".

Robert ne-a spus de ce, când și cum a început să realizeze un podcast și cum crede că podcasturile vor ajuta pe cei care le realizează, axându-ne, pe perioada discuției, în special la zonele geografice cu vorbitori ai limbii române.

Am aflat, apoi, despre proiecte interesante din spațiul de podcast, sau ceea ce consideră Robert că ar fi util multor podcasteri - să îmbine online-ul cu offline-ul.

Robert ne-a dat, încă o dată, o serie de motive pentru care merită și ai vrea să începi și tu un podcast.

Pe final am primit o serie de recomandări de productivitate, printre care 3 tool-uri și un sfat bun care să ne ajute în munca zilnică.

Ce înveți

  • Cine este și ce face Robert Katai
  • Care-i treaba cu "Podcastu'' lui Katai"
  • Despre ce vorbește Robert Katai cu invitații lui
  • Cum crede Robert Katai că vor evolua podcasturile în România
  • Care sunt 3 tool-uri bune de productivitate, recomandate de către Robert Katai
  • Contentent marketing-ul, podcasting-ul, blogging-ul și vlogging-ul
 

Hai cu noi în comunitatea Burzcast!

Te așteptăm pe  Discord pentru a discuta mai multe despre conținut, podcasting, tehnologie, productivitate, business și cam orice ți se pare interesant.

Îți mai recomandăm și...