Migrează în cloud

Crești sau descrești resursele necesare în funcție de nevoi și cât de repede dorești.

Bun venit în 2022!

Câți bani dorești să cheltui pentru găzduirea sau gestionarea propriilor servere, în locație sau închiriate? Permite-ne să îți prezentăm cloud-ul. Practic, acest "nor" reprezintă servere gestionate, găzduite în centrele de date ale Microsoft sau Amazon din întreaga lume, disponibile practic cu un clic de mouse.

Crești sau reduci capacitatea aplicațiilor, adaugi mai multă putere sau reduci resursele utilizate în funcție de nevoile firmei tale și de suma totală pe care dorești să o plătești. Plătește doar pentru ceea ce folosești! Nu lăsa "norii" să se adune deasupra aplicației tale web.

Te ajutăm să migrezi!

Găzduiești o aplicație pe un server dedicate sau în locație și dorești să o muți în cloud?

Este posibil să te putem ajuta. Dezvoltăm produse native pentru Microsoft Azure și Amazon Web Services, încă de la înființarea lor și știm ceva despre aceste servicii.

Există multe moduri în care o aplicație web sau un site web poate rula în cloud. Unele pot fi migrate imediat, altele necesită modificări de arhitectură sau de cod pentru a valorifica pe deplin avantajul infrastructurii și funcționalităților cloud.

Hai să discutăm!

Trimite-ne un mesaj! Află cum te putem ajuta.

Contactează-ne acum!

Beneficiile cheie ale trecerii în cloud

Fără costuri ascunse

Știi întotdeauna câți bani trebuie să plătești. Beneficiezi de estimări mai bune pentru sfârșitul perioadei de utilizare.

Scalează mai repede

Adaugă sau elimină resursele necesare, dintr-un panou de control intuitiv sau folosind API-ul cloud, bazat pe algoritmi.

Totul e mai rapid

Adăugă câte resurse sunt necesare, din mers și lasă tehnologia să se ocupe de orice altceva. Optimizează cât de repede dorești, în câteva secunde.

Securitate prin proiectare

Cloud-ul este securizat prin proiectare. Implementează cele mai noi tehnologii și standarde de securitate, astfel încât nu trebuie să faci nimic suplimentar, ci doar să îl utilizezi.

Mereu la zi

Nu trebuie să întreții infrastructura. Totul este îngrijit de experți. Pur și simplu rulează codul sau aplicația "acolo sus, în cloud".

Amestecă și potrivește

Combină tehnologiile în funcție de nevoile tale. Utilizează Linux, Windows sau rulează "serverless". Utilizează orice se potrivește nevoilor tale, adaugă sau elimină orice dorești.

Deci, cum te poți muta în cloud?

Ei bine, nu poți, dar aplicațiile web sau site-urile web pot. Permite-ne să îți spunem cum. Aplicația și afacerea ta pot beneficia cu adevărat de avantajele trecerii la cloud, din motivele prezentate mai sus.

Rulează aplicații web, servicii web sau chiar aplicații desktop, scrise folosind orice limbaj din cloud. Cloud-ul este independent de sistemul de operare și agnostic la limbajele de programare. Chiar și aplicațiile vechi pot beneficia de avantajele cloud-ului. Știm cum!

Hai să te ducem în al 9-lea cer!

 

Echipa noastră are expertiza tehnică. Noi te susținem!

Doar spune-ne de ce ai nevoie și vom fi bucuroși să îți oferim servicii de consultanță, permițându-ți astfel șă alegi cea mai bună soluție posibilă pentru proiectul tău.

Află mai multe

Poți obține conținut audio, video și text adițional exclusiv prin Burzcast VIP

Fă parte din comunitatea VIP, împreună cu sute de alți români minunați!

Abonează-te la newsletter!